SANGE TIL VERDEN & AARHUS JAZZ ORCHESTRA

Den 12. juni kl. 13

Kulturcenter Limfjord, Skive

 

Entré: Gratis

 

Arrangør: Skive Musikskole sammen med Sange til Verden /Kulturprinsen, Aarhus Jazz Orchestra, BUM –Netværk for Børne-og Ungekultur i Region Midtjylland, samt Aarhus 2017 Europæisk Kulturregion

 

Jazzkoncert med lokalt kæmpebørnekor

Den 12. juni kl. 13 kan du opleve skolebørn fra Skiveegnen i en stor koncert sammen med Aarhus Jazz Orchestra. Koncerten er blevet til som en del af FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.

I foråret har skolebørn fra Skive Kommune i alderen 8-10 år arbejdet sammen i en række kreative ”Værksteder med Verdensmål” med bæredygtighed som overordnet tema. Børnene har lært syv ”Sange til Verden” i deres musikundervisning. Børnenes kreative arbejde munder ud i en stor koncert i Kulturcenter Limfjord, hvor alle børnene samles i et kæmpe-kor og giver os deres farverige, musikalske bud på en mere bæredygtig verden.

Til koncerten bliver koret akkompagneret af det 18 personer store bigband Aarhus Jazz Orchestra og dirigeret af korleder Camilla Dayyani.

Det er Kulturprinsen i Viborg, der sammen med Aarhus Jazz Orchestra og BUM - Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland - står bag det regionale projekt ”Sange til Verden” og ”Værksteder med Verdensmål”, der involverer kommuner i hele regionen.

Publiceret 08-04-2019